Ovi okretno-otklopni poklopci svoju primjenu nalaze pri revizornim oknima, na strojarnicama bazena, ali i na drugim vrstama otvora gdje je potrebno postaviti uljne šahtove. Poklopac omogućuje otvaranje šahta, bez vađenja poklopca i njegovog odlaganja postrani, već poklopac kod otvaranja ostaje pričvršćen na okviru u stabilnom, otvorenom položaju s ciljem lakšeg otvaranja teških ili velikih poklopaca. Poklopac se standardno isporučuje sa limenom podnicom i ručkom za podizanje.

Estetika poklopca

Površina poklopca predviđena je za ispunu kamenom, pločicama, drvom ili drugim materijalom što ga čini visoko estetskim predmetom i široko upotrebljivim.

Lakše podizanje

Mogu biti uljni, okretni poklopci za kanalizacijska i revizorna okna (EMIS TOP) ili klizni za strojarnice bazena (EMIS SLIDING) ovisno o namjeni.

Kvalitetan proizvod

Proizvodi se u standardnim dimenzijama, ali i drugim dimenzijama prema zahtjevima kupca, od nehrđajućeg čelika (inoxa) kvalitete AISI 430, 304 i 316 (morski).

GalerijaPogledajte ponudu naša 2 patentirana modela i pripadajuće brošure:

EMIS TOP
&
EMIS SLIDING


EMIS TOP POKLOPAC

Okretno-otklopni poklopac, predviđen za ispunu keramikom, kamenom, drvetom... Proizvodi se u 7 standardnih veličina, a prema zahtjevima kupaca i drugih dimenzija.
Pogodan za otvore kanalizacija i revizorna okna.
Pogledajte brošuru.

EMIS SLIDING POKLOPAC

Podizno-klizni poklopac predviđen za ispunu keramikom, kamenom ili deckingom, bez vidljivih mehanizama za otvaranje. Proizvodi se u različitim standardnim dimenzijama, a prema zahtjevima kupaca i drugih dimenzija.
Pogodan za strojarnice bazena.
Pogledajte brošuru.